Zuivelnoteringen+gaan+flink+onderuit
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen gaan flink onderuit

De zuivelnoteringen van ZuivelNL gaan deze week flink onderuit. Dat geldt voor zowel de boter- als de poederprijzen.

Zo gaat de prijs voor verse boter in cartons van 25 kilo 5 euro onderuit, waardoor de notering nu op 352 euro staat. Vol verstuivingsmelkpoeder noteert 5 euro en komt op 305 euro, dat is ook 5 euro minder dan vorige week.

De prijzen voor mager melkpoeder, zowel de extra kwaliteit als de melkpoeder voor veevoer, noteren 6 euro minder. Ze komen daarmee uit op respectievelijk 256 euro en 248 euro. Weipoeder kost deze week 78 euro, 2 euro minder dan vorige week.

• Bekijk de marktprijzen van zuivel

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  25° / 20°
  80 %
 • Zondag
  26° / 17°
  60 %
 • Maandag
  24° / 18°
  70 %
Meer weer