Twee+nieuwe+modellen+zaaimachines+van+Sulky
Nieuws
© Sulky

Twee nieuwe modellen zaaimachines van Sulky

Sulky heeft twee nieuwe Master- en Progress-zaaimachines ontworpen op basis van ervaringen en adviezen van boeren en loonwerkers.

Door naar gebruikers luisteren en gebruik te maken van hun ervaringen, heeft Sulky twee nieuwe modellen zaaimachines ontwikkeld die aan de huidige en toekomstige behoeften van de gebruikers voldoen. De Master- en Progress-projecten zijn het resultaat van vele jaren van onderzoek, keuzes en tests.

Robuust ontwerp

Dankzij het robuuste ontwerp kan de Master-zaaimachine onder de moeilijkste en in alle omstandigheden zaaien, waardoor gebruikers maximaal gebruik kunnen maken van de periodes waarin ze kunnen zaaien. Het frame is berekend en langdurig getest. Volgens Sulky zorgt dat voor een duurzame aankoop.

De Master-zaaimachine is ontworpen om tijd te besparen met het instelgemak. De kalibratietest wordt uitgevoerd vanaf een centraal punt aan de achterkant van de machine. Daarnaast heeft de gebruiker maximale controle over het zaaien, doordat de kouterbalk volledig zichtbaar is vanuit de cabine.

Drie zaadtanken

De belangrijkste innovatie in de Progress-zaaimachine is de integratie van drie onafhankelijke zaadtanken met elk een onafhankelijke doseerunit die worden aangestuurd vanuit een enkele interface. Deze nieuwe zaaimachines zijn in lijn met de ontwikkelingen in de landbouw: gecombineerd zaaien, plaatsspecifiek zaaien en bemesten, bodemdekking met meerdere soorten gewassen, mixen van graansoorten en dergelijke.

Voor Sulky was de uitdaging om drie zaadtanken op te nemen zonder in te leveren op integratie of ergonomie. De ergonomie is volledig opnieuw ontworpen om de kalibratie van de drie onafhankelijke doseerunits te vergemakkelijken. De kalibratieteststations centraliseren alle bewerkingen, zodat de aanpassingen zo snel mogelijk, zonder risico op fouten en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De Master- en Progress-zaaimachines zijn uit te voeren met verschillende kouterbalken. Hierdoor is het mogelijk om voor ieder bedrijf en omstandigheden de juiste keuze van kouterbalk te maken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  13° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  14° / -1°
  10 %
 • Donderdag
  7° / 3°
  30 %
Meer weer