Lemken heeft dankzij Sulky ook meststofstrooiers

Lemken breidt vanaf november zijn portfolio uit met meststofstrooiers van Sulky met het eigen blauwe design. Tijdens Agritechnica 2019 maken Nicola Lemken en Julien Burel de samenwerking tussen hun bedrijven bekend.

Lemken+heeft+dankzij+Sulky+ook+meststofstrooiers
© Lemken

Het programma bestaat uit drie series met in totaal vijf modellen die door de zakenpartners van Lemken in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Ierland, Groot-Brittannië en Polen zullen worden verkocht.

De drie series Spica, Tauri en Polaris hebben tankvolumes van 900 tot 4.000 liter en beschikken over een breed aanbod aan bedieningsmogelijkheden, van een eenvoudige basisbediening tot aan 100 procent Isobus. De nieuwe meststofstrooiers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van nauwkeurigheid en kostenefficiëntie. Handige instelmogelijkheden helpen bij een precies en zuinig gebruik van meststoffen.

Productiecapaciteit

Door het nieuwe productsegment kan Lemken zijn marktrelevantie verbeteren. Sulky stelt op deze manier zeker dat zijn productiecapaciteit wordt benut. Dit zijn belangrijke factoren voor beide bedrijven om sterk en onafhankelijk te blijven, en tegelijkertijd een meerwaarde te bieden voor vakhandel en landbouwer.

Sulky is net als Lemken een familiebedrijf en ze hebben dezelfde waarden en doelen. Beide bedrijven zijn erop gericht om als zelfstandig bedrijf innovatieve techniek te ontwikkelen die speciaal is afgestemd op de huidige behoeften van landbouwers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
Meer weer