PlanetProof-deelnemers krijgen uitstel voor Kringloopwijzer

Deelnemers aan On the Way to PlanetProof hebben voor het invullen van de Kringloopwijzer uitstel gekregen tot 16 maart 2020. Het was door een technische storing niet altijd mogelijk om dit tijdig, voor 1 maart, te doen.

PlanetProof%2Ddeelnemers+krijgen+uitstel+voor+Kringloopwijzer
© Johan Wissink

Dit meldt Stichting Milieukeur, de uitvoerende organisatie achter het keurmerk.

Het op tijd invullen van die Kringloopwijzer is een van de voorwaarden voor deelname aan het onafhankelijke keurmerk On the Way to PlanetProof. Door een technisch probleem was dit vooralsnog lastig. Er wordt aan een oplossing gewerkt. Omdat het een vorm van overmacht is, heeft de Stichting Milieukeur uitstel gegeven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 12°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 11°
  50 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  30 %
Meer weer