Royal Lemkes en universiteit Wageningen Beste Werkgevers

Sierteelthandelsbedrijf Royal Lemkes in Bleiswijk en Wageningen University & Research zijn uitgeroepen tot Beste Werkgevers van 2019-2020 in hun branche. Dat heeft Effectory bekendgemaakt op basis van een jaarlijks werkgeversonderzoek.

Royal+Lemkes+en+universiteit+Wageningen+Beste+Werkgevers
© Wageningen University en Research

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden meer dan 500.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Dit keurmerk is alleen te behalen door wat eigen medewerkers over hun organisatie als werkgever zeggen. De winnaars per branche mogen zich een jaar lang Beste Werkgever 2019-2020 noemen.

Bij de branche groothandel won Royal Lemkes. Het bedrijf is trots op het keurmerk. 'Royal Lemkes gelooft dat de bedrijfscultuur bijdraagt aan het succes van een bedrijf. We kiezen voor een duurzaam ontwikkelingsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit. Met dit onderzoek krijgen we inzicht in belangrijke thema’s voor medewerkers en Royal Lemkes als werkgever', schrijft Royal Lemkes op zijn website.

Negentien keurmerken

Bij de branche onderwijs won Wageningen University & Research. In totaal zijn er negentien Beste Werkgevers Keurmerken toegekend.

Op 18 maart maakt Effectory bekend wie van alle branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is. Dat gebeurt binnen twee categorieën: organisaties met meer of minder dan duizend medewerkers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer