Nieuwe+benoemingen+landbouwattach%C3%A9netwerk+2020
Nieuws
© pixabay

Nieuwe benoemingen landbouwattachénetwerk 2020

Deze week zijn nieuwe landbouwattachés benoemd op de Nederlandse ambassade in Berlijn en Nairobi en landbouwraden in Addis Abeba, Ankara, Kampala/Kigali, Parijs, Pretoria, PV EU/Brussel en Yangon.

Dat hebben het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) bekendgemaakt. De nieuwe landbouwattachés starten in de zomer van 2020, met uitzondering van de Permanente Vertegenwoordiging (PV) EU/Brussel; deze benoeming gaat in per 1 januari 2021.


Het landbouwattachénetwerk (LAN) ondersteunt Nederlandse bedrijven in de agrarische sector bij hun internationale ambities. De landbouwraden en hun teams werken op de economische afdelingen van 57 Nederlandse ambassades en/of consulaten en bedienen van daaruit 77 landen. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, de EU in Brussel en de OESO in Parijs.

Kijk hier voor de lijst met benoemingen.


Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  8° / -1°
  25 %
 • Dinsdag
  9° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -1°
  10 %
Meer weer