Suiker+Unie+Roosendaal+wint+Award+for+Consistent+TPM
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Suiker Unie Roosendaal wint Award for Consistent TPM

De specialiteitenfabriek van Suiker Unie in Roosendaal heeft de Excellence Award for Consistent Total Productive Maintenance (TPM) gewonnen. De prijsuitreiking vindt 18 maart plaats in Kyoto, Japan.

TPM is een methodiek voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en is ontwikkeld vanuit het onderhoudsbeheer. Met TPM krijgen medewerkers meer inzicht in hun werk. Ze krijgen er meer grip op en meer plezier in. Met als uiteindelijk resultaat dat de efficiency wordt verhoogd en de fabriek beter gaat draaien. Dankzij de optimale beschikbaarheid van apparatuur zijn de verliezen minimaal.

Hans Rens van Suiker Unie, coördinator TPM: 'We zijn enorm trots op deze Excellence Award for Consistent TPM. Dankzij de gehele organisatie en alle medewerkers hebben we deze mijlpaal bereikt. Een mooie stimulans om met de TPM-methoden te blijven verbeteren.'

Vloeibare suikers

De specialiteitenfabriek in Roosendaal produceert voornamelijk vloeibare suikers, zoals siropen. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en het continu verbeteren van het proces voorop. TPM is een van de manieren waarop Suiker Unie dit bereikt.

Sensus (locaties Roosendaal en Zwolle) won ook de prijs voor Consistente TPM. SVZ won de Award voor TPM Excellence, Categorie A. Beide bedrijven maken net als Suiker Unie deel uit van Royal Cosun. De drie zijn de enige 2019 TPM Excellence Award-winnaars in Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  40 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
Meer weer