FloraHolland voegt marktbeelden toe aan informatieapp

Bloemenveiling Royal FloraHolland heeft het onderdeel marktbeeld aan de app Insights toegevoegd. Het informeert telers over de markt van hun bloemen en planten.

FloraHolland+voegt+marktbeelden+toe+aan+informatieapp
© FloraHolland

Met het marktbeeld krijgen kwekers snel een overzicht van de gemiddelde dagprijs van productgroepen, zegt een woordvoerder van de bloemenveiling. 'Bijvoorbeeld voor de productgroep tulp.' Deze prijs wordt in een grafiek gegeven.

Daarnaast biedt het marktbeeld een overzicht van de gemiddelde prijs per soort en per locatie. Ook kunnen telers er een uitsplitsing per hoofdsortering vinden. 'Dit overzicht is vergelijkbaar met het Veiling Daginfo-rapport in FloraneXt.'

Opvolger

Insights is de opvolger van FloraneXt en geeft inzicht in prijs- en marktontwikkelingen. Het dashboard in Insights geeft een teler bijvoorbeeld inzicht in de eigen verkopen. Met het klokrapport op de app kunnen telers zichzelf vergelijken met andere kwekers.

Met Insights, onderdeel van het platform Floriday, probeert FloraHolland telers te helpen bij het bepalen van hun verkoopstrategie. Voor deze dienst moeten kwekers, met uitzondering van de eigen verkopen die op de app te vinden zijn, betalen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer