Fruitteelt+Vakbeurs+groeit+met+nieuwe+standhouders
Nieuws
© NFO

Fruitteelt Vakbeurs groeit met nieuwe standhouders

De Fruitteelt Vakbeurs is dit jaar op 22 en 23 januari in Houten, en wel op 22 en 23 januari. Bijzonder is dat de beurs deze editie ongeveer een kwart aan nieuwe standhouders telt.

De nieuwe standhouders hebben gezorgd voor een groei van de vakbeurs ten opzichte van de vorige editie. In 2018 ging het om 109 standhouders en nu om zo’n 130. Dat heeft te maken met mond-tot-mondreclame en extra werving door Karin Rommens van NFO. ‘In totaal gaat het om 150 deelnemende bedrijven.’

De Fruitteelt Vakbeurs is de enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruittelers. Bijna alle toeleveranciers/dienstverleners voor de fruitteelt zijn hier vertegenwoordigd. De Fruitteelt Vakbeurs wordt georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en FruitMasters.

De Fruittteelt Vakbeurs is iedere twee jaar in januari. Techniek is de hart van de beurs. Het gaat daarbij onder andere om arbeidsverlichting, driftbeperking en precisielandbouw. Daarnaast ook voorlichting en fruitproducten. ‘Het is vooral een gemengd gezelschap aan standhouders. Het gaat om grote en kleine organisaties’, zegt Rommens.

Werkgeverszaken

Tijdens de Fruitteelt Vakbeurs is er op woensdag 22 januari een speciale telersbijeenkomst over werkgeverszaken. Herman Bus van de NFO praat u bij over de invoering van WAB, certificering van huisvesting en aanpassing van de pensioenpremies bij BPL. Ook vindt er een korte update plaats van NFO-Productgroepen Kleinfruit en Steenfruit. De bijeenkomst start om 16.30 uur en duurt tot 18 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk.

De Fruitteelt Vakbeurs is in Expo Houten, Meidoornkade 24 in Houten en vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 januari. De beurs is beide dagen open van 13 tot 21 uur. De toegang tot de beurs is gratis, evenals het parkeren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  15° / 11°
  10 %
 • Zondag
  14° / 13°
  90 %
 • Maandag
  12° / 8°
  20 %
Meer weer