Beurs Gorinchem trekt 18.000 bezoekers

De veertiende editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) op 26, 27 en 28 november 2019 in Evenementenhal Gorinchem is bijgewoond door meer dan 18.000 bezoekers. Volgens organisator Easyfairs wordt met deze editie het belang van een vakbeurs onderstreept.

Beurs+Gorinchem+trekt+18%2E000+bezoekers
© beurs gorinchem

'Juist in deze hectische tijden in de sector is er behoefte aan een jaarlijks moment om samen te komen. Om ervaringen en kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen of gewoon even een praatje te maken met collega veehouders. Dat wij met RMV een ‘thuishaven’ mogen zijn voor de sector en ook zo gezien worden, doet ons enorm goed”, zegt evenementenmanager Lucas van’t Hof van Easyfairs.

Dag van de geitenhouder

Met name de tweede beursdag, 27 november, was volgens hem een groot succes: 'Niet alleen qua bezoekers, maar ook vanwege de eerste editie van de Dag van de Geitenhouder. Dit initiatief werd voor het eerst georganiseerd. De dag begon met een Geitensymposium, daarna volgden diverse andere kennissessies speciaal voor de geitenhouder. De Dag van de Geitenhouder gaat een vast onderdeel worden van RMV Gorinchem.'
.
Een ander nieuw onderdeel op RMV Gorinchem was de Internet of Things Experience op de bovenverdieping. Met een VR-bril kregen bezoekers een kijkje in de toekomst van een koeienstal. Daarnaast werden hier onder meer een geavanceerd herd-management systeem en sensorbolussen getoond.

In 2020 vieren de RMV-beurzen van Easyfairs in zowel Hardenberg als in Gorinchem een jubileumeditie. Voor RMV Hardenberg wordt het de 25ste editie en in Gorinchem de 15e. De beursdata voor de edities zijn: RMV Hardenberg op 27, 28 en 29 oktober 2020 en RMV Gorinchem op 24, 25 en 26 november 2020.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer