Volle bak tijdens Interpom in Kortrijk

Voor de negentiende editie van de aardappelvakbeurs Interpom Primeurs is de beursvloer al volledig volgeboekt.

Volle+bak+tijdens+Interpom+in+Kortrijk
© Interpom

De vakbeurs in het Belgische Kortrijk telt dit jaar 320 exposanten die de volledige aardappelketen vertegenwoordigen van teelt tot verwerking en vermarkting. De organisatie van Interpom Primeurs 2018 verwacht ruim twintigduizend bezoekers uit vijftig landen wereldwijd te kunnen begroeten.

Voor een groot deel zal de vakbeurs van zondag 25 november tot en met dinsdag 27 november in het teken staan van het bijzondere groeiseizoen. In een inhoudelijk programma in de vorm van seminars wordt hier aandacht aan besteed. Verder gebruikt de Belgische aardappelketen Interpom dit jaar voor de oprichting van de Belgische brancheorganisatie voor aardappelen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  11° / 5°
  60 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer