Inwoners Den Haag genieten van boerenontbijt

Om de overlast van de boerenprotesten wat te verzachten, bereidde Farmers Defence Force donderdagochtend een ontbijt voor de inwoners van Den Haag.

Bij de Hofvijver konden de mensen genieten van allerlei boerenproducten, zelfs shoarma. 'Demonstreren levert overlast op', vertelt organisator Sita van Keimpema. 'Op een gegeven moment reden sommige trams niet meer, daarom dit goedmakertje voor de inwoners van Den Haag.'

En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt door de inwoners van Den Haag. 'Fantastisch, dit is helemaal super', roept een vrouw terwijl ze zoekt waar de shoarma staat. 'We hebben de boeren zo hard nodig, we kunnen niet zonder ze.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 13°
  70 %
 • Woensdag
  17° / 11°
  60 %
 • Donderdag
  16° / 13°
  70 %
Meer weer