Noord%2DHollandse+loonwerkers+gaan+samen
Nieuws
© Vidiphoto

Noord-Hollandse loonwerkers gaan samen

De Noord-Hollandse loonwerkbedrijven Vermaire Breezand en Fa. A. Sneekes & Zn. gaan per 1 januari 2020 een samenwerkingsverband aan.

Op termijn moet dit leiden tot een overname van Vermaire Breezand door Sneekes. De bedrijven willen met de samenwerking anticiperen op de ontwikkelingen in de markt nu en in de toekomst. 'Ja, wanneer we naar de ontwikkelingen kijken, dan komt er het nodige op ons af en om daar op een professionele manier op in te spelen, verstevigen wij onze positie in de regio, maar ook in Noord-Holland', zegt directeur Jack Vermaire van het gelijknamige bedrijf.

Boy Sneekes voegt toe: 'De samenwerking heeft geen negatieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij beide bedrijven. Sterker nog, wij verwachten juist door die samenwerking groei van het aantal arbeidsplaatsen. Hoeveel? Daarover valt op dit moment nog geen concreet getal te geven. Ook zullen wij veel aandacht besteden aan het permanent opleiden van onze mensen.'

Vooraanstaande bedrijven

Vermaire Breezand en Sneekes zijn vooraanstaande bedrijven in de Kop van Noord-Holland op het gebied van agrarisch loonwerk, grond-, weg- en waterbouw, landbouwmechanisatie, drainage en riooltechniek. Vermaire Breezand is wat groter in het agrarisch loonwerk, terwijl Sneekes groter is in grond-, weg- en waterbouw.

Onderdeel van de samenwerking is dat de directie van Vermaire Breezand per 1 januari 2020 naast de huidige directeur Jack Vermaire wordt aangevuld met Jaan Sneekes van de samenwerkingspartner. Vermaire: 'Daar heb ik ook op aangedrongen, omdat er in onze familie geen opvolger is. Laten we niet vergeten dat we op deze manier er ook voor zorgen dat de samenwerking tot tastbare resultaten gaat leiden in het belang van de klant en niet te vergeten die van onze mensen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
Meer weer