Agrarische+organisaties+adverteren+met+%23trotsopdeboer
Nieuws
© Trotsopdeboer

Agrarische organisaties adverteren met #trotsopdeboer

LTO Nederland, Nevedi (Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie) en CRV (Coöperatieve veeverbeteringsorganisatie) adverteren zaterdag gezamenlijk in landelijke en regionale dagbladen om de boeren een hart onder de riem te steken.

In de weekendedities van een aantal landelijke en regionale dagbladen verschijnt een paginagrote fullcolour advertentie met als titel ‘Wij zijn trots op de boeren’ (#trotsopdeboer).

Deze actie wordt gesteund door 31 partijen uit de sector en gecoördineerd door Agribusiness Service BV. De logo’s van alle deelnemende partijen staan onder de sfeervolle advertentie.

Online

De advertentie wordt zaterdag 28 september gepubliceerd in het Algemeen Dagblad (AD), de regionale dagbladen van het AD (Tubantia publiceert 27 september), alle edities van het Noordhollands Dagblad en NRC Handelsblad.

Ook online wordt de advertentie via het AD en de regionale kranten wijdverspreid en dragen de partners de boodschap uit via social media.

Zorgen

Aanleiding voor de actie #trotsopdeboer is de wijze waarop de agrarische sector in het nieuws verschijnt. Boeren maken zich zorgen over de continuïteit van hun bedrijf en hun positie in de maatschappij.

Veel partijen die met enige regelmaat op het boerenerf komen, delen deze zorgen. Daarom spreken ze hun waardering uit voor de boer door een paginagrote advertentie te plaatsen in de landelijke en regionale kranten.

Weer

 • Maandag
  23° / 9°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 14°
  70 %
 • Woensdag
  18° / 12°
  50 %
Meer weer