Marijn+Vermeulen+LTO+Noord+regiomanager+West
Nieuws
© Liset van der Laan

Marijn Vermeulen LTO Noord regiomanager West

Marijn Vermeulen is aangesteld als regiomanager voor LTO Noord regio West. Zij volgt Andries Middag op die de overstap maakt naar Greenport Duin- en Bollenstreek als programmamanager. Hij blijft daarnaast actief als projectmanager bij LTO Noord.

Vermeulen was voorheen relatiebeheerder bij Regio West, betrokken bij de opzet van LTO Jong en werkzaam op het gebied van sociaal economisch beleid bij LTO Nederland. Ze is geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in Flevoland.

Na haar opleiding Commerciële Economie en master Organisatie Wetenschappen werkte ze een tijdje bij Stichting Veldleeuwerik, maakte een rondreis door Centraal- en Zuid-Amerika en leerde in een korte tijd bij een agrarische laboratorium veel over de bodem. Twee jaar geleden kwam ze in dienst van LTO Noord.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 8°
  10 %
 • Zondag
  22° / 8°
  10 %
 • Maandag
  23° / 7°
  10 %
Meer weer