Zaai-element voor groenten met dubbele schijven

Monosem introduceert voor de Nederlandse markt een nieuw model zaai-element voor groenten die is uitgevoerd met dubbele frontschijven. Het zaai-element is geschikt om uien, wortels en dergelijk te zaaien in gewasresten.

Zaai%2Delement+voor+groenten+met+dubbele+schijven
© Eigen Foto

Dit nieuwe zaai-element met het MS-zaaihuis maakt het mogelijk om een grote variëteit aan zaden met een grote nauwkeurigheid te zaaien. De minimale rijafstand is 25 centimeter. Met dit element kan in enkele lijn worden gezaaid.

Het MS-V-element is te monteren aan ieder 5” frame dat gebruikt wordt voor de MS-zaaimachines, zowel vast als opklapbaar. Verder kan het element uitgerust worden voor de toediening van granulaat of kunstmest.

Taakkaarten

Optioneel kan Monosem de MS-zaaimachines uitvoeren met een zaaicontrole, rij- of bedafsluiting (handbediend of via gps) en variabele zaadhoeveelheid via taakkaarten. In dit geval wordt er een ECU S7000H met hydraulische aandrijving gemonteerd die aangestuurd wordt via een Isobus-terminal vanuit de trekker. Hierdoor is het eenvoudig om de zaadhoeveelheid aan te passen en eventueel te wisselen van soorten zaaizaad.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 4°
    30 %
Meer weer