Demo onkruidbestrijding in Zuidbroek gaat door

De velddemonstratie van Delphy in Zuidbroek gaat dinsdagmiddag door. Het graan blijkt na de eerdere afgelasting voldoende gegroeid. De demo schenkt aandacht aan de relatie tussen zaaitechniek en mechanische onkruidbestrijding.

Demo+onkruidbestrijding+in+Zuidbroek+gaat+door
© Landbouwmechanisatie

Stichting Proefboerderijen Noordelijke Akkerbouw (SPNA) en Delphy organiseren in opdracht van provincie Groningen een viertal regionale velddemonstraties in Noord-Nederland. Doel van de demo's is om ondernemers in hun eigen regio kennis te laten maken met de mogelijkheden van mechanische onkruidbestrijding en innovaties op dit gebied te laten zien.

Bij mechanische onkruidbestrijding zijn veel factoren van invloed op het uiteindelijke resultaat. Zaaibedbereiding en zaaitechniek dragen voor een groot deel bij aan de mogelijkheden en het succes van mechanische onkruidbestrijding. De demo in Zuidbroek wordt gehouden bij gebroeders Prins, Achter de Wal 25 en begint om 14 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer