iBulb+stopt+steun+aan+versiering+Urbi+et+Orbi
Nieuws
© Dick Hoogewoning

iBulb stopt steun aan versiering Urbi et Orbi

iBulb zet de financiële steun aan de bloemenversiering van het Sint Pietersplein in Rome tijdens het Urbi et Orbi stop.

Het besluit is genomen omdat de sponsoring van deze activiteit niet past binnen de promotionele doelstellingen van iBulb. Die zijn voornamelijk gericht op het ontwikkelen van kennis bij de consument over bloembollen en bolbloemen.

Daarvoor gebruikt de promotie-organisatie een breed nationaal en internationaal medianetwerk, dat - in combinatie met de nieuwste trendfotografie - continu voorzien wordt van informatie over het planten van bloembollen, het assortiment en het gebruik van bolbloemen op pot en in de vaas.

Andere prioriteiten

Aan activiteiten of programma’s die niet of in mindere mate aan die doelstelling voldoen, draagt iBulb in principe financieel niet meer bij, laat de promotie-organisatie van bollen weten. 'Daarbij komt dat binnen de beschikbare financiële kaders een steeds scherpe prioritering wordt aangebracht bij de keuzes van de programma’s.'

Eerder hebben Bloemenbureau Holland en Royal FloraHolland hun steun aan het bloemenproject in Rome beëindigd. iBulb doneerde er 15.000 euro aan.

Weer

 • Maandag
  35° / 21°
  10 %
 • Dinsdag
  35° / 21°
  10 %
 • Woensdag
  33° / 21°
  20 %
Meer weer