T-shirts #doesnormaal vinden gretig aftrek

'Een groot succes', noemt Sander Pereboom de T-shirts die horen bij actie #doesnormaal. De LTO Noord-voorzitter van afdeling Steenwijkerland is mede-initiatiefnemer van deze boerenactie.

Samen met 150 boeren maakte Pereboom vorige week zondag met zijn trekker de tekst #doesnormaal in een weiland in de buurt van Scheerwolde. 'Een reactie op de gebeurtenissen in Boxtel', geeft hij aan. 'Wij wilden een statement maken. Wil je met veehouders praten over dierenwelzijn? Ok, dat kan. Een discussie voeren kan gewoon. Maar wat er in Boxtel is gebeurd, vinden we niet normaal.'

Pereboom zegt dat hij en de andere initiatiefnemers nadenken over nieuwe acties. 'Maar we zijn ook nog even bezig om te verwerken wat we allemaal teweeg hebben gebracht.' De T-shirts zijn online te koop via de NieuweOogst-webshop.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  4° / 1°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / -1°
  10 %
 • Zaterdag
  5° / 0°
  10 %
Meer weer