LTO+Nederland+start+actie+%23boerenhoudenvandieren
Nieuws
© David Hilberink

LTO Nederland start actie #boerenhoudenvandieren

Boeren hebben hart voor hun dieren en hebben als geen ander baat bij een gezonde en goed verzorgde veestapel. Om dit te onderstrepen, start LTO Nederland maandag de online campagne #boerenhoudenvandieren.

De inzet vanuit LTO Nederland is om meer maatschappelijk draagvlak te creëren voor boeren. LTO stelt dat juist boeren belang hebben bij een gezonde veestapel met dieren die zich prettig voelen.

Doel van de campagne is om samen met de LTO- achterban dit beeld en belang neer te zetten voor publiek en politiek. Veehouders en erfbetreders kunnen de actie ondersteunen door zelf foto's en video's online te plaatsen met de hashtag #boerenhoudenvandieren.

Weer

 • Zondag
  4° / 1°
  10 %
 • Maandag
  6° / -3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  20 %
Meer weer