Ledenraad+FloraHolland+stelt+vaststelling+jaarcijfers+uit
Nieuws
© FloraHolland

Ledenraad FloraHolland stelt vaststelling jaarcijfers uit

De ledenraad van Royal FloraHolland heeft de directie uitstel gegeven voor de vaststelling van de jaarcijfers.

FloraHolland krijgt van de ledenraad vier maanden langer de tijd om de jaarcijfers te presenteren. De directie heeft om respijt gevraag vanwege diefstal van geld bij de bloemenveiling. Hiervan heeft de veiling aangifte gedaan en een medewerker van FloraHolland is aangehouden door de politie.


Op de vraag of er een groot bedrag met de diefstal is gemoeid, omdat de jaarcijfers nog niet kunnen worden bepaald, geeft een woordvoerder van de veiling geen antwoord. 'Er is nog geen duidelijkheid over een aantal zaken en FloraHolland wil niet achteraf de jaarcijfers corrigeren', zegt hij.

Verzekerd

Over de exacte aard en omvang van de diefstal is volgens de woordvoerder nog niets bekend. FloraHolland is tegen diefstal verzekerd. FloraHolland heeft de jaarcijfers halverwege april gepresenteerd. Het is gebruikelijk dat de cijfers pas later definitief worden vastgesteld.

Dat gebeurde ook toen de bloemenveiling nog een algemene ledenvergadering had. De diefstal is pas na de bekendmaking van de cijfers gesignaleerd. De ledenraad van FloraHolland kwam vorige week bijeen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  30° / 15°
  10 %
 • Vrijdag
  32° / 16°
  10 %
 • Zaterdag
  33° / 16°
  10 %
Meer weer