Medewerker verdacht van diefstal bij Royal FloraHolland

Een medewerker van Royal FloraHolland is aangehouden op verdenking van diefstal van geld van het bedrijf. Dat heeft de bloemenveiling vrijdag gemeld. Details over de verdachte en de omvang van de verduistering zijn niet bekendgemaakt.

Medewerker+verdacht+van+diefstal+bij+Royal+FloraHolland
© FloraHolland

FloraHolland heeft het verdwijnen van geld zelf opgemerkt en aangifte gedaan. Vervolgens is de medewerker aangehouden door de politie. Momenteel vindt een strafrechtelijk onderzoek plaats, waarvan de uitkomst nog niet bekend is. Tevens vindt intern onderzoek plaats om exacte aard en omvang van de diefstal vast te stellen. Beide onderzoeken zullen enige tijd in beslag nemen, verwacht de bloemenveiling.

De bloemenveiling heeft aangekondigd om waar nodig direct extra maatregelen te nemen. De organisatie is tegen diefstal verzekerd. In het belang van de onderzoeken wil Royal FloraHolland verder geen inhoudelijke mededelingen doen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer