Nieuwe+innovatie+award+op+Agritechnica
Nieuws
© LandbouwMechanisatie

Nieuwe innovatie award op Agritechnica

Op Agritechnica 2019 kunnen standhouders voor het eerst kans maken op de innovatie award voor componenten en systemen: de Systems & Components Trophy - Engineers Choice Award.

Het Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) erkent hiermee de hoge status en innovatieve kracht van de toeleveringsindustrie voor landbouwmachines. Deelnemers aan de nieuwe competitie zijn exposanten die systemen of componenten ontwikkelen voor fabrikanten van landbouwmachines.

Fabrikanten van landbouwmachines werken nauw samen met leveranciers van componenten en systemen om de functionaliteit van hun machines te optimaliseren. Het gaat onder meer om leveranciers van motoren, aandrijftechnologie, elektronica, hydrauliek en reserveonderdelen.

Prijsuitreiking

De winnaars van de Systems & Components Trophy 2019 - Engineers Choice Award worden gekozen door een jury, bestaande uit ontwikkelingsingenieurs van de fabrikanten van landbouwmachines die op Agritechnica exposeren. De prijsuitreiking is op 10 november. Inschrijven voor de prijs kan tot 1 juli. Agritechnica vindt plaats van 10 tot 16 november 2019 in het tentoonstellingscentrum in Hannover. De exclusieve dagen zijn op 10 en 11 november.

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer