Veldspuit+Agrifac+wint+Red+Dot+Award
Nieuws
© Hendrik Begeman

Veldspuit Agrifac wint Red Dot Award

De zelfrijdende veldspuit Condor Endurance II van Agrifac heeft de Red Dot Award gewonnen voor het beste productontwerp. De machnine, van de fabrikant uit Steenwijk, werd vorig jaar voor het eerst aan het publiek getoond.

De Red Dot Design Award is een internationale prijs die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. De fabrikant beschouwt de prijs als een waardering voor het design en gebruiksgemak. 'We zien het als resultaat van onze '43 for growwers-filosofie' waarbij we zo efficiënt, economisch, ergonomisch en ecologisch mogelijk innovatieve producten willen produceren.

De Condor Endurance II is een doorontwikkeling van de bestaande Condor Endurance. Een van de belangrijkste kenmerken zijn de grotere wielen: de nieuwe machine werd op IF750/75R46 banden gepresenteerd. Boven de wielen heeft de spuit meedraaiende spatborden. Nieuw is ook de geveerde cabine ten opzichte van het frame.

Lees ook: Nieuwe fabriek en techniek van Agrifac duurzaam

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / -3°
  10 %
 • Zondag
  6° / -2°
  10 %
 • Maandag
  5° / 0°
  10 %
Meer weer