B%C3%BChler+Industries+bouwt+zware+trekkers+voor+Kubota
Nieuws
© Han Reindsen

Bühler Industries bouwt zware trekkers voor Kubota

Het Canadese bedrijf Bühler Industries gaat Kubota-trekkers bouwen met een vermogen boven 170 pk. Partijen hebben daar een overeenkomst voor getekend.

Bühler Industries gaat in Winnepeg, Manitoba, een nieuw trekkerplatform produceren voor zware Kubota-trekkers. Op de productielijn bouwt Bühler nu de Versatile knik- en wieltrekkers. De productie van Kubota-trekkers zal de efficiëntie van de productielijn verhogen.

Op dit moment rollen de sterkste trekkers van Kubota in het Franse Duinkerken van de band. Het gaat om de M7-serie met maximale vermogens van 130, 150 of 170 pk. Het vermogen komt steeds uit een 6,1 liter viercilinder Kubota-motor. Bühler Industries zal naar verwachting trekkers gaan bouwen met meer dan 170 pk.

Kernwaarden

'Deze overeenkomst is goed voor beide bedrijven', zegt Grant Adolph van Buhler Industries. 'Het merk Versatile heeft wereldwijd in de landbouw een goede naam als het gaat om trekkers met hoog vermogen. De kwaliteit van landbouwmachines van Kubota zullen in overeenstemming zijn met de kernwaarden van het merk.'

Bühler Industries ontwerpt, produceert en distribueert landbouwmachines. Het bedrijf brengt de producten op de markt onder de merknamen Versatile en Farm King. Bühler Industries biedt werk aan meer dan duizend mensen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer