De+Blaauw+Heerenveen+servicepartner+Qtrac
Nieuws
© Nieuwe Oogst

De Blaauw Heerenveen servicepartner Qtrac

Met De Blaauw Heerenveen werd afgelopen week overeenstemming bereikt om het noordelijke Qtrac-netwerk verder uit te bouwen en te verstevigen. Per 1 juli treedt De Blaauw aan als servicepartner voor .

Voor Midden-Friesland wordt De Blaauw Heerenveen het aanspreekpunt voor service voor de agrarische machines van Kubota. Alle bestaande activiteiten die vanuit de vestiging Sneek werden gevoerd, blijven gehandhaafd en worden thans vanuit Heerenveen voortgezet.

De Blaauw Heerenveen heeft een lange reputatie en veel kennis op het gebied van trekkers en landbouwmachines. Na een korte periode van onzekerheid heeft De Blaauw 'de handschoen weer snel opgepakt'. Met hernieuwd elan is De Blaauw zich gaan oriënteren op hun toekomstperspectief. Daarbij kwam al snel de naam Kubota in het vizier.

Kwaliteitsniveau

Voor wat betreft het dealerschap van Kubota Construction (grondverzet en minikranen en -shovels), wordt deze merknaam al meer dan tien jaar met succes door De Blaauw vanuit Heerenveen gevoerd. De Blaauw is daardoor al jaren bekend met het hoge kwaliteitsniveau van deze Japanse fabrikant.

'Dit geeft ons ook het vertrouwen om verantwoord in te stappen in de Qtrac-organisatie en ons vanaf nu ook te gaan richten op de ambities die Kubota zich gesteld heeft, om ook in de agrarische wereld een rol van betekenis te gaan spelen', zegt Tjerk de Blaauw.

Productenlijn

Vanuit de vestiging Sneek was het bedrijf altijd al dealer voor Kverneland machines en werktuigen. Deze productenlijn komt, weliswaar in de oranje-grijze kleurstelling van het moederbedrijf Kubota, zeer binnenkort ook bijna volledig beschikbaar in het leveringsprogramma van Qtrac.

De Blaauw: 'Verder gaan wij vanuit Heerenveen het leveringsprogramma en het servicepakket, zoals dat in Sneek werd geleverd, opnieuw oppakken en zo goed mogelijk gestalte geven. Een deel van de onderdelenvoorraden, werkplaatsinventaris en een paar servicewagens zijn vanuit Sneek al overgegaan naar Heerenveen. Met de uitbreiding van het monteursteam willen we onze klanten zo goed mogelijk bijstaan in al hun servicevragen.'

Remco Swart van Qtrac is ingenomen met deze uitbreiding van het netwerk. 'Wij hebben alle vertrouwen in onze nieuwe servicepartner en zijn overtuigd met het team van De Blaauw Heerenveen, midden in 'het groene hart van Friesland', een enthousiast en gedreven team aan onze Qtrac-club te kunnen toevoegen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  16° / 9°
  20 %
 • Donderdag
  17° / 8°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 7°
  50 %
Meer weer