Gekantelde+mestauto+hindert+verkeer+op+de+A2
Nieuws
© Politie

Gekantelde mestauto hindert verkeer op de A2

Een gekanteld mesttransport zorgt voor flinke problemen op de A2 bij Zaltbommel. In beide richtingen is zeker tot donderdagmorgen een rijstrook afgesloten.

De vrachtwagen van een mesttransporteur uit Mariahout reed aan het eind van de woensdagmorgen in de middenberm en kantelde. Vermoed wordt dat de chauffeur onwel is geraakt. Daarbij ontstond een grote chaos op de snelweg en werd de middenvangrail vernield.

Rijkswaterstaat verwacht dat het opruimen van de ravage, het bergen van het mesttransport en het repareren van de schade zeker de hele nacht gaat duren. Het verkeer wordt geadviseerd om een alternatieve route te kiezen. Het ongeluk verooorzaakt lange files.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  34° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
 • Maandag
  33° / 21°
  20 %
Meer weer