Inspiratiedag voor boer en beschermer

Op zaterdag 16 februari wordt voor alle boeren, beschermers en beheerders in het boerenland een inspiratiedag gehouden. In het Beatrixgebouw in Utrecht krijgen de bezoekers een gevarieerd programma aangeboden.

De dag zal worden geopend door Hank Bartelink, directeur LandschappenNL. Daarna zullen er diverse sprekers en presentaties zijn. Er is tevens een informatiemarkt met 40 stands.

De nadruk tijdens deze dag zal liggen op succesvolle samenwerkingsprojecten tussen boeren en bijvoorbeeld weidevogelbeheer.

Speech Carola Schouten

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst zal minister Carola Schouten een speech houden. Aad van Paassen van LandschapNL verwacht een positieve boodschap van haar. ‘Het feit dat de minister hier komt geeft aan dat ook zij het belang inziet van de nauwe samenwerking in het boerengebied. En ik hoop dat ze in haar speech zowel boeren als vrijwilligers, die zich optimaal inzetten voor natuur in het boerengebied, een hart onder de riem zal steken.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  30° / 15°
  10 %
 • Vrijdag
  32° / 16°
  10 %
Meer weer