Boerenversneller+helpt+bij+realisatie+plan
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Boerenversneller helpt bij realisatie plan

Boeren die een goed ondernemersplan hebben, maar hulp zoeken bij de uitvoering, kunnen zich melden bij De Boerenversneller.

Dit is een ondernemersprogramma voor boeren waarbij zij coaching krijgen aangeboden van specialisten om hun plannen te realiseren. Verder krijgen deelnemers colleges aangeboden over uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemen, kringlooplandbouw of marketing.

Het programma start in maart. De Boerenversneller wordt grotendeels gefinancierd door partners in het project. De kosten per deelnemer bedragen 800 euro. Belangstellenden kunnen zich tot 31 januari aanmelden via de website www.denieuweboerenfamilie.nl. Er is plaats voor vijftien deelnemers.

Verdienmodellen

De Boerenversneller is een ontwikkelprogramma binnen het project 'De Nieuwe Boerenfamilie'. Ondernemende agrariërs, jong en oud, krijgen binnen dit project de kans om nieuwe verdienmodellen te bedenken en uit te proberen samen met 'De Nieuwe Boerenfamilie'.

De gedachte is dat via 'De Nieuwe Boerenfamilie' boeren en andere ondernemers met elkaar in contact worden gebracht om hun kennis te bundelen. Zo kunnen ideeën en verdienmodellen ontstaan waar beide partijen voordeel bij hebben. Als voorbeeld worden specialisten op het gebied van communicatie, marketing, techniek of recht genoemd. De Nieuwe Boerenfamilie' is een project van Foodhub in samenwerking met diverse partners, waaronder LTO Noord.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  25° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  60 %
Meer weer