Zij-instromer als oplossing personeelstekort

Voor de productiviteit en ontwikkeling van agrarische bedrijven is het van belang te beschikken over voldoende goed opgeleid personeel. In de studio van Nieuwe Oogst TV legt LTO-adviseur Jules Sanders de waarde uit van zij-instromers bij dreigend personeelstekort.

De uitstroom van groene opleidingen is momenteel te gering om de vraag naar personeel in te vullen. Een zij-instromer kan dan uitkomst bieden, weet Sanders als adviseur economisch en sociaal belang en onderwijs. Hij vertelt wat LTO doet om deze groep in de sector aan het werk te krijgen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  5 %
Meer weer