Tolsma%2DGrisnich+Group+eigenaar+van+Farm+Electronics
Nieuws
© Eigen Foto

Tolsma-Grisnich Group eigenaar van Farm Electronics

Farm Electronics, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, valt per 1 januari geheel onder de Tolsma-Grisnich Group.

Het Nederlandse bedrijf heeft sinds juni 2016 een meerderheidsbelang in Farm Electronics. Beide partijen zijn toe aan de volgende stap en hebben overeenstemming bereikt dat Tolsma-Grisnich per 1 januari 2019 de gehele aandelen portefeuille overneemt.

Vanaf het moment van meerderheidsbelang is veel geïnvesteerd in de organisatie zodat deze toekomst bestendig is. Het merk Farm Electronics en de organisatie blijven na de overname behouden. Het is de bedoeling dat het bedrijf zich gaat ontwikkelen tot een volwaardig lid van de Tolsma-Grisnich Group.

Bewaartechniek

‘Met de overname van Farm Electronics zet Tolsma-Grisnich een belangrijke stap in zijn ambitie een toonaangevende speler te worden in de bewaartechniekmarkt in de United Kingdom,’ zegt topman Dim Jan de Visser van de Tolsma-Grisnich Group. ‘Samen kunnen we de markt beter bedienen en met onze klanten echt de stap maken naar de realisatie van vernieuwende bewaartechniek concepten.’

Tolsma-Grisnich is als familiebedrijf al meer dan 75 jaar pionier en specialist op het gebied van efficiënt bewaren en primair verwerken van aardappelen, uien en wortelen. Tolsma-Grisnich is gevestigd in de Emmeloord en heeft verkoopkantoren in China, India, Rusland, Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk.

Weer

 • Donderdag
  23° / 12°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 12°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 12°
  10 %
Meer weer