Voorbereiden op de brexit blijkt mogelijk

Na een turbulente week in de Britse politiek lijkt een zachte brexit ver weg. In de studio van NieuweOogst.tv legt Klaas Johan Osinga van LTO Nederland uit wat dit voor boeren betekent. Voorbereiden blijkt mogelijk.

Er is op dit moment in het Britse Lagerhuis geen meerderheid voor de deal die Brussel en het Verenigd Koninkrijk (VK) sloten. Met Osinga praten we over de brexit en de gevolgen voor de agrarische ondernemer van deal en no deal.

Ook kijken we of de ondernemer in deze tijden van onzekerheid al enkele voorbereidingen kan treffen aangezien de harde datum steeds dichterbij komt. 'Bereid jezelf waar mogelijk voor op de brexit', luidt het advies van Osinga.

• Lees ook: Vrees voor doemscenario brexit neemt toe

• Lees ook: Ondernemers hebben nog 171 dagen tot brexit

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  3° / -1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / 0°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 2°
  10 %
Meer weer