Nieuwe+schaderegeling+tuinders+en+Tata+Steel
Nieuws
© Tata Steel

Nieuwe schaderegeling tuinders en Tata Steel

Tuinbouwbedrijven in Heemskerk en omgeving kunnen op 17 december een nieuwe schadeovereenkomst tekenen met staalfabrikant Tata Steel in IJmuiden.

In de overeenkomst is de vergoeding geregeld van eventuele schade aan gewassen veroorzaakt door bedrijfsactiviteiten van het staalbedrijf. De schadeovereenkomst is opgesteld door LTO Noord Heemskerk e.o. in samenwerking met Tata Steel en vervangt de huidige regeling.

Deze overeenkomst biedt een eenduidige manier voor het vaststellen en vergoeden van schade veroorzaakt door Tata Steel. De focus ligt op fluoride en er is geen maximum jaarbedrag in opgenomen. Tijdens de bijeenkomst in Floricultura in Heemskerk kunnen ondernemers ook vragen stellen over de vergoedingen.

Aantoonbaar

Ondernemers komen voor een vergoeding in aanmerking indien zij aantoonbare schade hebben geleden door een calamiteit in het productieproces van Tata Steel.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer