Laatste+kans+misstanden+fosfaatrechtenhandel+te+melden
Nieuws
© pixabay

Laatste kans misstanden fosfaatrechtenhandel te melden

Misstanden in de handel in fosfaatrechten kunnen tot en met dinsdag worden gemeld bij onderzoeksbureau Ecorys.

Ecorys voert momenteel een marktscan uit voor het ministerie van LNV naar de handel in fosfaatrechten voor melkvee. In deze marktscan wordt specifiek aandacht gegeven aan eventuele bestaande marktverstoringen en risico’s voor eerlijke en transparante handel.

• Lees ook: Fosfaatrechtenhandel komt langzaam op gang

Ondanks een eerdere oproep van de minister om signalen bij RVO.nl te melden, geeft Ecorys aan dat die niet te hebben ontvangen. Aanwijzingen voor gebrekkige transparantie, speculatief en/of strategisch gedrag, oneerlijke contacten of andere misstanden kunnen direct worden gemeld bij het bureau. Dat kan vertrouwelijk bij Susanne van der Kooij.

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer