Laatste kans misstanden fosfaatrechtenhandel te melden

Misstanden in de handel in fosfaatrechten kunnen tot en met dinsdag worden gemeld bij onderzoeksbureau Ecorys.

Laatste+kans+misstanden+fosfaatrechtenhandel+te+melden
© pixabay

Ecorys voert momenteel een marktscan uit voor het ministerie van LNV naar de handel in fosfaatrechten voor melkvee. In deze marktscan wordt specifiek aandacht gegeven aan eventuele bestaande marktverstoringen en risico’s voor eerlijke en transparante handel.

• Lees ook: Fosfaatrechtenhandel komt langzaam op gang

Ondanks een eerdere oproep van de minister om signalen bij RVO.nl te melden, geeft Ecorys aan dat die niet te hebben ontvangen. Aanwijzingen voor gebrekkige transparantie, speculatief en/of strategisch gedrag, oneerlijke contacten of andere misstanden kunnen direct worden gemeld bij het bureau. Dat kan vertrouwelijk bij Susanne van der Kooij.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer