New+Holland+pakt+uit+op+Eima+in+Itali%C3%AB
Nieuws
© Eigen Foto

New Holland pakt uit op Eima in Italië

New Holland pakte breed uit met noviteiten op de Eima, van 7 tot en met 11 november in Italië. De uit vier trekkers bestaande viercilinder T5-serie wordt uitgebreid met de CVT AutoCommand.

De agressiviteit van de omkeerschakeling en acceleratie van de CVT AutoCommand is in drie stappen instelbaar. Daarnaast is het vermogen van de serie met 20 procent verhoogd.

De T6 serie is uitgebreid met twee nieuwe zescilinder modellen van 175 pk. Deze T6.180 is nu leverbaar met de AutoCommand, de DynamicCommand en de ElectroCommand transmissie.

Aandachttrekker op de Eima was de M702. Deze in een metallic Terracotta retro-trekker memoreert aan het feit dat 100 jaar geleden de eerste Fiat-trekker het licht zag. Direct na het beëindigen van de eerste wereldoorlog was er dringend behoefte om de landbouw te moderniseren. Deze Fiat Centenario Limited is in een beperkte oplage leverbaar.

Maaidorser

Bij de maaidorsers was er de New Holland CR Relevation. Hiermee wordt de CR-maaidorserserie aan de onderkant uitgebreid met de CR 7.80. Met IntelliSense stelt de machine zichzelf af. De gebruiker kan zelf zijn prioriteit kiezen: graankwaliteit, minimum verliezen, constante doorvoer of op maximum vermogen.

De CR Relevation heeft een Cursor-motor die maximaal 401 pk levert. De CR-serie loop nu van maximum vermogens 401 tot 700 pk.

Weer

 • Donderdag
  3° / 1°
  90 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  20 %
 • Zaterdag
  13° / 4°
  50 %
Meer weer