Siloking+met+elektrische+machines+naar+Eurotier
Nieuws
© Eigen Foto

Siloking met elektrische machines naar Eurotier

Siloking komt naar de Eurotier-beurs in Hannover met voermengwagens die volledig elektrische kunnen laden, transporteren en uitdoseren. Het gaat om vier modellen van 3,6 en 4,2 kuub.

De eSilokamm is een zelfrijdende voermengwagen met een 100 procent elektrische aandrijving. Op een volle accu kan de machine zo'n twee uur voeren. De eSilokamm beschikt over twee rijbereiken: van 0 tot 10 kilometer per uur en 0 tot 20 kilometer per uur.

De boer kan met de machine zijn eigen elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen, bijvoorbeeld zonnepanelen, gebruiken voor het opladen van de batterij. De accu's die Siloking gebruik, zijn afkomstig van Jungheinrich.

Vier modellen

De eSilokamm is verkrijgbaar in twee verschillende versies met capaciteiten van 3,6 of 4,2 kuub. Ze zijn er met enkele doseeruitgang (EA) of aan beide kanten (DA): EA 3600, DA 3600, EA 4200 en DA 4200.

Smalle schuren met lage hoogtes zijn geen probleem voor de compacte machine. Zo heeft de EA 3600 een breedte van 2,10 meter en de hoogte van 2,5 meter.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  25° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  23° / 12°
  10 %
Meer weer