Sima internationaler dan ooit

De beurs Sima in Parijs bereikt vijf maanden voor de opening een recordaantal inschrijvingen: 95 procent van de beschikbare beursstands is reeds bevestigd.

Er zijn 114 nieuwe bedrijven geregistreerd, een toename van 40 procent in vergelijking met de beurs in 2017. Het aantal internationale exposanten is met 12,5 procent gestegen. De beursorganisatie verwacht in totaal zo'n 1.770 exposanten uit 42 landen, 230.000 bezoekers uit 135 landen en 360 internationale delegaties.

De Sima ziet zich als de verbindende factor van alle soorten landbouw wereldwijd. 'De toename van het aantal internationale exposanten en de opkomst van nieuwe merken in alle sectoren zijn hiervan het bewijs.' Sommige merken zijn na een aantal edities afwezig te zijn geweest weer terug op de beurs, waaronder Poclain Hydrauliek(Frankrijk), GKN Walterscheid (Duitsland) en Basak Traktor (Turkije).

Diversiteit landbouw

Rond het thema 'Innovatie voor een competitieve landbouw' staat de Sima 2019 meer dan ooit open voor de diversiteit van de landbouw van vandaag. De inhoud van het beursprogramma is divers en richt zich op het bevorderen van zakendoen en de toekomst van de landbouw. Bezoekers kunnen op de Sima diverse conferenties en bijeenkomsten bezoeken.

Ten slotte intensiveert de beurs de promotionele activiteiten. Dit door het inzetten van een internationale netwerk van 47 kantoren en een actief beleid voor bezoekerspromotie in meer dan 90 landen, met name in Oost-Europa en Latijns-Amerika. Dit jaar worden er opnieuw bezoekers uit meer dan 135 landen verwacht.

Ontdekken en ontmoeten

'Deze Sima 2019 is een toegangspoort tot de wereld. Het biedt alle landbouwers de kans om een steeds ruimere keuze aan machines en technologieën te ontdekken en het geeft elke exposant de mogelijkheid boeren van over de hele wereld te ontmoeten', zegt Frédéric Martin, president van Sima. De beurs in Parijs vindt plaats van 24 tot en met 28 februari 2019.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  22° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer