Wageningen UR brengt factsheets over groen in stad

Wageningen University & Research (UR) heeft factsheets gemaakt waarin het effect van groen op een stad wordt belicht.

Wageningen+UR+brengt+factsheets+over+groen+in+stad
© iVerde

De bladen zijn het eindresultaat van het project ‘Ecosysteemdiensten van boomkwekerijgewassen; de baten van bomen en groen in de stad’. Het handelt om vier factsheets en een bomenposter die kunnen worden gebruikt door kwekers, planners en beheerders van groen.

De vier bladen hebben alle wetenschappelijke kennis over de positieve effecten van bomen en groen in de stad gebundeld. Er is een factsheet over de effecten op het klimaat en de temperatuur, een sheet over de waterhuishouding, een blad over de luchtkwaliteit en een feitenrelaas over de biodiversiteit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 17°
  40 %
 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer