Wageningen+UR+brengt+factsheets+over+groen+in+stad
Nieuws
© iVerde

Wageningen UR brengt factsheets over groen in stad

Wageningen University & Research (UR) heeft factsheets gemaakt waarin het effect van groen op een stad wordt belicht.

De bladen zijn het eindresultaat van het project ‘Ecosysteemdiensten van boomkwekerijgewassen; de baten van bomen en groen in de stad’. Het handelt om vier factsheets en een bomenposter die kunnen worden gebruikt door kwekers, planners en beheerders van groen.

De vier bladen hebben alle wetenschappelijke kennis over de positieve effecten van bomen en groen in de stad gebundeld. Er is een factsheet over de effecten op het klimaat en de temperatuur, een sheet over de waterhuishouding, een blad over de luchtkwaliteit en een feitenrelaas over de biodiversiteit.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer