AgroTechniek Holland begonnen

AgroTechniek Holland (ATH) is woensdag begonnen. Op de beurs in Biddinghuizen exposeren en demonstreren honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie.

Op de vijfde editie van de beurs wordt het beproefde recept weer uit de kast gehaald. Bezoekers kunnen zich tijdens onder meer demonstraties vergapen aan de nieuwste machines en snufjes, maar ook zelf een 'proefrit' maken.

Net als voorgaande edities werd op de eerste dag de Bronzen Sikkel uitgereikt. Deze prijs voor beste innovatie ging naar de AiCPlus van de Nederlandse fabrikant Agrifac.

• Lees ook: Agrifac wint Bronzen Sikkel op ATH

Naast diverse bedrijven, fabrikanten, importeurs en dealers zijn ook Nieuwe Oogst, LTO Noord en LTO Ledenvoordeel op de ATH met een stand aanwezig. Die is midden op het beursterrein te vinden: stand 4.15 op veld D.

Wilt u een tas vol voordeel ontvangen? Vul uw e-mailadres in op tasvolvoordeel.nl en neem de voucher mee naar onze stand. Dat kan nog tot en met zaterdag.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 19°
  40 %
 • Vrijdag
  28° / 19°
  70 %
Meer weer