AgroTechniek+Holland+al+voor+driekwart+volgeboekt
Nieuws
© STUDIO KASTERMANS

AgroTechniek Holland al voor driekwart volgeboekt

Driekwart van het beursterrein van AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen is al volgeboekt. De beursorganisatie heeft nog vijf maanden de tijd om de overige standruimte te vullen.

'Onder de inschrijvingen voor deze vijfde editie van de outdoor agrobeurs ATH zijn veel bekende, vertrouwde en grote namen maar ook weer de nodige nieuw- en terugkomers. En dat is een goed voorteken voor deze jubileumeditie', zegt beursmanager Willem Bierema.

De beursorganisatie is druk bezig met een vernieuwde indeling van de expositievelden, waar onder meer de trekkermerken New Holland, Case/Steyr, Fendt, Same Deutz-Fahr, Claas, Kubota, JCB, Landini, MC Cormick en Zetor een nieuwe plek krijgen.

Nieuwkomers

Agrifac, Krone, Vervaet, Schuitemaker, Kuhn, Aamzone, Kverneland, Kaweco, Lemken, Holaras, Van Ginkel Machines, Horsch, Strautman, Aerts, Schouten, Trioliet en veel andere machinefabrikanten zijn ook weer van de partij, naast nieuwkomers zoals Roelama en Kröger.

'Uiteraard zijn we zeer tevreden met terugkomende merken zoals Kongskilde en ook de John Deere-dealers die op ATH hun 100-jarig bestaan gaan vieren', zegt Bierema.

Trekkers en machines

De beurs is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september op het Walibi-expositieterrein in Biddinghuizen. Akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die werkzaam is in de landbouw ziet er de nieuwste trekkers en machines, interessante velddemonstraties, alles over trekkerbehendigheid en de nieuwste trekkermodellen voor testritten op het trekkerparcours.

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vier succesvolle edities met zo'n 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland. Deze beursorganisatie is 100 procent eigendom van Fedecom.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 13°
  50 %
 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
Meer weer