Veiling+Rhein%2DMaas+heeft+nieuwe+tijdelijke+directie
Nieuws
© Veiling Rhein-Maas

Veiling Rhein-Maas heeft nieuwe tijdelijke directie

Veiling Rhein-Maas heeft een nieuwe directie ad interim benoemd. Vanaf morgen vormen Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra gezamenlijk als nieuwe directie ad interim. Zij vervangen de vorige tijdelijke directeur Uwe Bedenbecker.

Franz-Willi Honnen, sinds 2013 Geschäftsführer bij Landgard Blumen & Pflanzen GmbH, neemt de rol van woordvoerder bij Veiling Rhein-Maas op zich en Cees Hoekstra, momenteel Manager Digital Auctioning bij Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.

Managementteam

Na het aangekondigde vertrek van Uwe Bedenbecker, ook directeur ad interim, zullen de twee managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van Veiling Rhein-Maas .Zij worden daarbij ondersteund door een driekoppig managementteam.

Marc Schax neemt volgens plan per 1 september 2018 als procuratiehouder de functie van manager administratie voor zijn rekening. Daarnaast wordt Wim Habets benoemd tot manager commercie op het hoogste managementniveau. Christian Witte blijft manager logistiek.

Vaste directie

Op basis van de ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas bepalen Royal FloraHolland en Landgard samen met Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra de verdere strategie. Op basis daarvan stellen zij later ook de nieuwe vaste directie aan.

Bedenbecker verlaat de veiling vandaag en gaat aan de slag bij moederorganisatie Landgard. Hier versterkt hij de 'Bereichsleitung' bij de ontwikkeling van en het leidinggeven aan de Cash & Carry markten met als zwaartepunt de bloemsierkunst ('Floristik') en tuinbouwbenodigdheden.

Weer

 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
Meer weer