Varend+Corso+Westland+is+van+start
Nieuws
© Varend Corso Westland

Varend Corso Westland is van start

Het driedaagse Varend Corso Westland is vrijdagavond van start gegaan. Ruim veertig boten, versierd met allerlei producten die in de Westlandse kassen worden geteeld, varen in een stoet door de watergangen in en om het Westland.

Het thema van corso is dit jaar 'Helemaal Hollands'. De arrangeurs van de praalboten hebben hier op eigen wijze invulling aan gegeven. Zo vaart onder meer een boot mee in de vorm van een ouderwetse Westlandse veilingkist. Hier en daar staan boeren en boerinnen op de boot en natuurlijk horen daar ook tulpen en klompen bij. De Fabeltjeskrant is ook van de partij.

Vandaag en morgen trekt het varende spektakel nog door het Westland en Midden-Delfland. De route staat op de site van het corso.

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer