OAJK en Stimuland gaan samenwerken

Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt (OAJK) en Stichting Stimuland bundelen werken per ingang van juni 2018 samen. Stimuland gaat OAJK ondersteunen in de uitvoering van belangenbehartiging en het organiseren van ontmoetingen.

OAJK+en+Stimuland+gaan+samenwerken
© -

Samen gaan OAJK en Stimuland onder meer het netwerk van OAJK in Overijssel verder opbouwen en uitbreiden. Daarnaast gaan ze de mogelijkheden voor samenwerking met Plattelands Jongeren Gelderland zoeken. Deze organisatie wordt ook ondersteund wordt door Stimuland.

Stimuland zet zich als organisatie in voor een leefbaar platteland. Hiervoor ontwikkelt en coördineert de organisatie projecten en activiteiten om een duurzame landbouw te stimuleren, de economie en leefbaarheid op het platteland te versterken en de verbondenheid tussen mensen te behouden.

Ontmoeting

OAJK is een vereniging voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar die geïnteresseerd zijn in de agrarische sector. De vereniging telt ruim 500 leden, verdeeld over tien lokale afdelingen. OAJK houdt zich bezig met ontmoeting en belangenbehartiging. Dit doet de OAJK door activiteiten voor de leden te organiseren. Ook onderhoudt de organisaties contacten met de politiek en organisaties zoals LTO Noord. Het Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt (OAJK) is onderdeel van Plattelands Jongeren Overijssel (PJO).

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 8°
  0 %
 • Zondag
  22° / 9°
  0 %
 • Maandag
  22° / 8°
  0 %
Meer weer