Veehouder+trouw+aan+voerleverancier
Nieuws
© Ruud Ploeg

Veehouder trouw aan voerleverancier

Ruim 90 procent van de veehouders is over een jaar vrijwel zeker of zeer waarschijnlijk nog klant van de voerleverancier waar ze nu ook zaken mee doet. Slechts 3 procent is dat niet en 5 procent weet het nog niet.

Dat blijkt uit een voorlopige uitslag van de online VoerMonitor, die is uitgevoerd door onderzoeksbureau Geelen Consultancy. Op dit moment hebben iets meer dan 1.400 veehouders meegewerkt aan de nog lopende peiling. Hierin beoordelen veehouders hun voerleverancier; met andere woorden wat gaat goed en wat kan beter.

Voermonitor april 2018
Voermonitor april 2018 © Freelancer

In de VoerMonitor wordt onder meer ook bekeken wat de belangrijkste redenen zijn waarom veehouders klant zijn van een bepaalde voerleverancier en hoe veehouders de kwaliteit van het voer, de voerprijzen en de bedrijfsbegeleiding van hun voerleverancier beoordelen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer