Voermonitor+brandt+weer+los
Nieuws
© Vitelia

Voermonitor brandt weer los

Hoe scoort de eigen voerleverancier in vergelijking met de gemiddelde voerleverancier? Welke verbeteringen zien veehouders graag? Waar zijn de veehouders tevreden en minder tevreden over? Dit soort vragen komen naar voren bij de VoerMonitor die binnenkort van start gaat.

Deze derde editie van de Voermonitor is een online onderzoek onder veehouders, uitgevoerd door agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen. Veehouders beoordelen in de VoerMonitor 2018 hun eigen voerleverancier op onderdelen zoals de kwaliteit en het aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen.

De resultaten van de VoerMonitor kunnen voerleveranciers helpen hun kwaliteit te verbeteren. Zij ontvangen een rapportage met de beoordeling door hun klanten in vergelijking met de gemiddelde scores van de niet-klanten.

Vergelijken met voorgaande edities

Belangrijk is ook dat de voerleveranciers hun resultaten kunnen vergelijken met die van 2014 en 2016.

De link naar de enquête wordt op 21 en 22 maart per email naar duizenden veehouders verstuurd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer