Opening+De+Ruiter+Tomato+Experience+Centre+2%2E0
Nieuws
© archief

Opening De Ruiter Tomato Experience Centre 2.0

De Ruiter Seeds opent op 1 februari het Tomato Experience Centre 2.0 in Bergschenhoek. In de kas van 8.000 vierkante meter staan driehonderd verschillende tomatenrassen.

Afgelopen september nam De Ruiter officieel afscheid van het Tomato Experience Center in 's-Gravenzande. De demokas waar het bedrijf open dagen organiseerde en veel professionals in de tomatenteelt uitnodigde.

De Ruiter verhuist naar een ultramodern demokasgebouw met een nieuwe naam: The De Ruiter Experience Centre. De nieuwe demokashuis is gebouwd, zodat telers, consultants en andere professionals in de branche de prestaties van de variëteiten onder kunstlicht kunnen zien. Met driehonderd rassen is het assortiment tomatensoorten ongekend.

Het nieuwe demokas is gebouwd in samenwerking met Brabander-Zantman VOF. De kas beslaat 8.000 vierkante meter, waarvan 3.200 vierkante meter kunstlicht heeft. Grenzend aan de kas is een modern ontmoetingscentrum met uitgebreide faciliteiten.

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 4°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  70 %
Meer weer