De+Lille+importeur+van+compacte+Venieri+wielladers
Nieuws
© Eigen Foto

De Lille importeur van compacte Venieri wielladers

Het Belgische De Lille is sinds vorig jaar december naast van Merlo verreikers ook distributeur van Venieri wielladers.

De connectie tussen het Belgische De Lille en Italië wordt sterker. De Lille presenteerde op Agribex in Brussel de Venieri VF1.63C op haar stand. Een officiële samenwerking met de Italiaanse fabrikant van grondverzetmachines werd na grondige voorbereidende gesprekken officieel op 4 december.

De firma VF Venieri introduceert sedert 1948 tal van innovaties binnen de branche. In 1968 brachten ze de eerste machine voor grondverzet met hydrostatische transmissie op de markt. Het recent vernieuwde gamma bestaat uit knikladers, wielladers en graaflaadmachines.

Comfort

Een eerste model kniklader is reeds bij De Lille in het programma opgenomen. De VF1.63C is een compacte machine die over alle hedendaagse comfort en technologie beschikt. Een YanMar-motor levert 50 pk en geeft de kniklader een snelheid tot 39 kilometer per uur.

Het geringe gewicht van de machine (vanaf 3.300 kilo) en de afmetingen (vanaf 1365 millimeter breed) zorgen ervoor dat de VF 1.63C is in te zetten op plekken waar andere machines door hun afmetingen of gewicht niet kunnen komen of niet zijn toegelaten. De VF 1.63C is leverbaar met drie verschillende cabines.

Distributeurs

Klanten van VF Venieri kunnen rekenen op een goede service vanuit De Lille als importeur, die beschikt over een netwerk aan distributeurs (ook in Nederland) en een afdeling onderdelen met wekelijkse directe bevoorrading uit Italië. Beide firma's vieren in 2018 een jubileum. Samen hebben deze firma's 120 jaar ervaring binnen de sector.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  23° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  26° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  28° / 13°
  10 %
Meer weer