CliniClowns nemen perencheque in ontvangst

CliniClowns mocht vandaag een cheque ter waarde van 14.875 euro in ontvangst nemen uit handen van Migo. Dat is een perenras dat wordt geleverd door FruitMasters.

CliniClowns+nemen+perencheque+in+ontvangst
© Eigen Foto

Migo is een vriendelijke peer en staat voor een glimlach. Dat past heel goed bij het werk van CliniClowns. Zij bieden afleiding, plezier, kracht en zelfvertrouwen voor zieke en gehandicapte kinderen.

Leonard Kampschöer, Commercieel Directeur van FruitMasters overhandigde de cheque aan Coen Abbenhuis, Directeur van CliniClowns. De uitreiking vond plaats tijdens een daybreak in club NL in Amsterdam.

Happymaand

Om Nederland kennis te laten maken met deze on-the-go peer is de maand november uitgeroepen tot de 'Migo-happymaand'. Elk jaar doet Migo in deze maand er alles aan om de Migo-glimlach te verspreiden.

Dit jaar werden er proeverijen gehouden door het hele land, stonden er metershoge billboards langs de snelweg en was Migo weken te zien op tv. De bij FruitMasters aangesloten telers hebben het exclusieve recht om Migo te telen.

CliniClowns jarig

Niet alleen voor Migo is november een bijzondere maand, CliniClowns is namelijk jarig in november. Dit jaar vierden zij hun 25-jarig jubileum. Onder het motto 'Let's smile together' droeg Migo bij aan het bezorgen van een onbetaalbare glimlach bij een ziek kind. Elke Migo-verpakking - die werd verkocht in de maand november – heeft bijgedragen aan dit mooie doel.

'Dankzij het bedrag van 14.875 euro kan CliniClowns ruim 992 aantal extra bezoeken in ziekenhuizen mogelijk maken en zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier brengen', zegt Abbenhuis.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer