Opening+aardbeienseizoen+bij+FruitMasters
Nieuws
© Eigen Foto

Opening aardbeienseizoen bij FruitMasters

De Rode Kruis Bloesemtocht in Geldermalsen stond zaterdag, naast het ondersteunen van het Rode Kruis, wederom in het teken van de start van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen.

De veilinghal van FruitMasters was als start- en finishlocatie veilinghal van FruitMasters volledig in aardbeiensfeer gebracht. Op het terrein waren de aardbeien een grote eyecatcher.

De ruim 30.600 wandelaars konden zich na de tocht te goed doen aan verse aardbeien. Aardbeientelers en FruitMasters-medewerkers verkochten bijna 23.000 doosjes Hollandse aardbeien aan de deelnemers om thuis na te genieten.

'FruitMasters kijkt terug op een succesvolle opening van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen. We hebben groots uitgepakt om consumenten te laten weten dat het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen weer is geopend en dat de aardbeien weer volop verkrijgbaar zijn in het schap', zegt Leonard Kampschöer, commercieel directeur van FruitMasters.

Bloesemboomgaarden

Voor de 25e keer stelde FruitMasters het terrein open als start- en finishlocatie voor de Rode Kruis Bloesemtocht. Deze tocht staat naast het wandelen door prachtige bloesemboomgaarden in het teken van sportiviteit, saamhorigheid en omkijken naar de mensen die aandacht en hulp kunnen gebruiken.

De Koninklijke Landmacht 'slaat' bruggen over de Linge en particulieren terreinen worden speciaal voor deze dag opgesteld. Zo komen wandelaars op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  23° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  22° / 13°
  85 %
Meer weer