Supermarkten+halen+havermoutpap+uit+schap
Nieuws
© Archief

Supermarkten halen havermoutpap uit schap

Supermarkten hebben zaterdag havermoutpap uit de schappen gehaald omdat die niet voldoet aan de kwaliteitscriteria. Het gaat om de Havermoutpap van Melkunie, Milsani Havermoutpap van Aldi en Milbona Havermoutpap van Lidl.

Bij Melkunie gaat het om de 1 liter-verpakking met als code 8718166031364 (EAN) en als houdbaarheidsdatum 17 november en 20 november. Lidl haalde zaterdag een deel van haar Milbona Havermoutpap terug uit de winkels in noord- en oost-Nederland. Het gaat om havermoutpap van het eigen merk Milbona in de 750 milliliter-verpakking met de houdbaarheidsdatum 20 november en code 20502249 (EAN). Dat gebeurde nadat bij een kwaliteitstest afwijkingen waren gemeld, aldus de woordvoerster.

Aldi riep een deel van haar Milsani Havermoutpap terug uit de winkels. Het draait hier om de Milsani Havermoutpap 750 milliliter-verpakking (EAN code 23024243), met 17 november als houdbaarheidsdatum.

Klanten die deze pap in huis hebben wordt dringend verzocht deze niet te eten, ook niet als de havermoutpap goed ruikt of smaakt. Consumenten kunnen hun geld terugkrijgen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  10 %
Meer weer